Израелските военни обявиха, че са убили Адил Мисмах - командир на

...
Израелските военни обявиха, че са убили Адил Мисмах - командир на
Коментари Харесай

Израелските военни се похвалиха, че са убили командир на Хамас

Израелските военни оповестиха, че са умъртвили Адил Мисмах - командир на елитните сили " Нухба " на " Хамас ", в централния град Дейр ал-Балах.
 Дейр ал-Балах. Скрийншот Гугъл Maps

Смята се, че Мисмах е взел участие в нападението на терористичната формация против Израел на 7 октомври, при което екстремистите убиха 1140 и отвлякоха 250 души.

В обява на израелските отбранителни сили (IDF) в " Екс " също се оповестява, че армията е поразила цели на " Хамас " и " Ислямски джихад " в района Шеджая на град Газа.

Ето цялото изказване:

" Войските на IDF продължават да работят в Газа:

ЕЛИМИНИРАН: Адил Мисмах, пълководец на рота " Нухба " от Дейр ал-Балах, който взе участие в нахлуването на " Хамас " на 7 октомври и клането и офанзивата против други общности към Газа.

В Шеджая войските удариха терористични цели на " Хамас " и " Ислямски джихад ", употребявани за водене на война, и откриха голямо количество оръжия.

Войските на IDF унищожиха стартова площадка и отстраниха терористична клетка, която нападна нашите сили с минометни снаряди.

Войските на IDF идентифицираха и унищожиха терорист, изстрелващ ракети в Хан Юнис.

През нощта военноморските елементи на IDF удариха терористични цели на " Хамас " и продължиха да поддържат сухопътните войски на IDF в Газа ".

IDF troops continue operating in Gaza:

ELIMINATED: Adil Mismah, the Nukhba Company Commander of Deir al-Balah who took part in Hamas’ October 7 invasion and massacre and attack on other communities surrounding Gaza.

In Shejaiya, troops struck Hamas and Islamic Jihad terror…
— Israel Defense Forces (@IDF)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР